Om DanaSupply

Danasupply er et handelsselskab som har eksisteret siden 1. maj 2005 under nuværende ejerskab og hjemadresse.

DanaSupply er beliggende i Fårup, mellem Randers og Hobro

DanaSupply har kunder og leverandører spredt over hele landet, ligesåvel som vore samarbejdspartnere på de fysiske aktiviteter ligger forholdsvis lokalt over hele landet.

Lille og Flexsibel

DanaSupply er, set i relation til de store i brancen, et mindre selskab, men netop dette gør, at vi er mere fleksible og kommunikationvejene internt i firmaet er ekstremt korte.

DanaSupply har valgt ikke at foretage store investeringer i materiel og bygninger, men derimod at bruge underleverandører til at foretage de fysiske tiltag, der skal til for at behandle de varer som firmaet udbyder.

Filosofien bag dette er, at vognmanden sikkert er den der har mest forstand på transport,og skoventreprenøren er den der har mest forstand på fældning af træer og flishugning af træet, ligesåvel som at de meget store skrothandlere som vi samarbejder med i Tyskland, har fingeren på pulsen hele tiden angående priser og strømninger i markedet.

 

Vores filosofi

Filosofien bag dette er, at vognmanden sikkert er den der har mest forstand på transport,og skoventreprenøren er den der har mest forstand på fældning af træer og flishugning af træet,ligesåvel som at de meget store skrothandlere som vi samarbejder med i Tyskland, har fingeren på pulsen hele tiden angående priser og strømninger i markedet.

DanaSupply benytter sig mest af mindre underleverandørfirmaer, hvor ejeren selv er meget tæt på opgaverne.
Det giver en større grad af ”ejerskab” overfor de enkelte opgaver, og sikrer en høj kvalitet af det udførte arbejde

Erik Andersen – Direktør

“Danasupply benytter sig mest af mindre underleverandørfirmaer, hvor ejeren selv er meget tæt på opgaverne. Det giver en større grad af ”ejerskab” overfor de enkelte opgaver, og sikrer en høj kvalitet af det udførte arbejde”

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation